Første dag på Sommerskolen Oslo

Oppmøte

Mandag er det oppmøte på kursstedet kl. 08.30.  I skolegården henger det kart med oppmøtested for de ulike kursgruppene. Gå til gruppen din og lever ferdig utfylt informasjonsskjema.  Alle elevene får egne nøkkelbånd med navneskilt. Sjekk at informasjonen på navneskiltet stemmer. Vi oppfordrer til å være ute i god tid.

Oppmøte tirsdag til fredag er kl. 08.45.

Når er dagen slutt?

Elevene på 1.–7. trinn hentes i skolegården mellom kl. 15.45 og 16.00. Lærer eller assistent krysser ut og samler inn nøkkelbåndene før elevene kan gå hjem. Husk at det kun er personer som er oppført på informasjonsskjemaet som kan hente eleven. Elever som skal gå hjem selv, krysses ut og sendes hjem når gruppen har gått ut i skolegården. Elever på 8.–10.trinn slutter kl. 15.00 hver dag.

Spent før første dag?

Mandag morgen møter flere hundre spente elever opp i skolegården. Noen elever kjenner hverandre, men veldig mange kjenner ingen. I skolegården henger det kart med oppmøtested for de ulike kursgruppene.

Lærere i Sommerskolen Oslo vet hvor viktig det er å gjøre klasserommet til et trygt rom for alle elevene. Gjennom hele mandagen prioriteres leker og aktiviteter hvor lærere blir kjent med elevene, og elevene med hverandre.

Dette må du ta med

• Matpakker. Elevene bør ha med minst to matpakker. Ta også gjerne med litt frukt. Det serveres ikke mat på Sommerskolen.
  • Klesskift og solkrem. Husk og merke med navn og telefonnummer.
  • Pennal med navn og telefonnummer.
  • Badetøy og badehette hvis du er på kurs med svømming. Det er obligatorisk for barna å bruke badehette. Husk å merke med navn og telefonnummer.
  • Ferdig utfylt informasjonsskjema slik at lærer og assistent vet om eleven skal gå hjem alene eller bli hentet, om eleven kan bli tatt bilder av og evt. andre ting som er viktig at vi vet.

Fortsatt noen ledige plasser

Du kan selv se hvilke kurs som har ledige plasser under kurstilbud.

Trafikk og parkering

Vi er opptatt av at elevene har en trygg skolevei. På kursstedene våre er det ofte mellom 300 og 400 elever. Husk at parkeringsmulighetene er svært begrenset på skolene våre. Vi oppfordrer alle til å reise kollektivt.

Telefonnummer til kontaktpersoner på kursstedene

Telefonnummer til lederen ved kursstedet legges ut fredag før kursoppstart kl. 12.00.