Jobb i Sommerskolen

Jobb i Sommerskolen Oslo

Om sommerjobb i Sommerskolen Oslo

Sommerskolen er et gratis tilbud for elever som vil bruke litt av sommerferien til å lære noe nytt eller fordype seg i et tema. Gjennom spennende, tverrfaglige temaer, praktiske aktiviteter, fysisk aktivitet og kulturopplevelser ønsker Sommerskolen å bidra til mestring, læringsglede og opplevelser utover det ordinære skoleåret.

Kursene gjennomføres vanligvis i løpet av fire uker på sommeren, og kursstedene er fordelt over hele Oslo. Våre ansatte er lærere, studenter i høyere utdanning og elever i videregående skole. En jobb hos oss er sosialt og lærerikt og gir deg erfaring i arbeid med barn og unge i skolen. I 2019 hadde vi 46 kurssteder med over 22 000 elever og 1000 ansatte.

På kursene våre får elevene mulighet til faglig fordypning kombinert med for eksempel språk, dans, foto, friluftsliv, drama, journalistikk og programmering. Vi bruker klasserommet, skolegården, skolens nærmiljø og byen som læringsarena. Hver dag har elevene en økt med fysisk aktivitet og mange har svømmeopplæring.