Kurs for skolestartere sommeren 2020

Velkommen til kurs for skolestartere!

• Kurset er fra 3. til 14. august.
  • Mandag 3. august er det oppmøte kl. 08.30. Resten av dagene er det oppmøte kl. 09.00. Kurset varer til kl. 15.00 hver dag.
  • Alle elevene må huske å ta med seg:
    • To matpakker og drikke
    • Pennal
    • Klær etter vær
  • Har du spørsmål? Ta kontakt med skolen.

I samarbeid med utvalgte skoler og AKS har vi kurs for barn som skal begynne i 1. klasse høsten 2020.

• Kurset er for barn som skal begynne på 1. trinn høsten 2020 på utvalgte skoler i Oslo.
  • Hensikten med kurset er at elevene skal bli bedre forberedt til skolestart.
  • Kurset starter mandag 3. august og varer frem til første skoledag (uke 32-33).
  • Foresatte i målgruppen får informasjon om påmelding av skolen barnet skal begynne på. Påmelding kan også gjøres ved å logge inn i Sommerskolens påmeldingsløsning.
  • Skolene som gjennomfører kurset i 2020 er: Bjørndal, Ellingsrudåsen, Haugen, Lusetjern, Mortensrud, Rommen, Svarttjern, Tøyen, Vahl, Veitvet, Vestli og Linderud.

På kurset får barna vite mer om hvordan det er å være skoleelev, og de lærer ord og begreper gjennom lek, sang, spill og morsomme aktiviteter.