Lærerike og morsomme sommeruker

Elev på Sommerskolen Oslo på Kuben

Sommerskolen Oslo ønsker alle elevene i byen vår velkommen til inspirerende og sosiale sommeruker. Tilbudet er gratis for elever som bor i Oslo og går på 1.–10. trinn og i videregående opplæring.

Sommerskolen Oslo ønsker alle elever velkommen til inspirerende og sosiale sommeruker. Tilbudet er gratis for elever som bor i Oslo og går på 1.–10. trinn og i videregående opplæring.

Vi ønsker å bidra til læringsglede, mestring og opplevelser for elever i byen vår. På kursene i Sommerskolen kan elevene fordype seg i skolefag i kombinasjon med programmering, journalistikk, språk, friluftsliv, matlaging, dans, drama, teknologi og mye mer. Utgangspunktet for undervisningen er morsomme og praktiske aktiviteter og oppgaver med fokus på samarbeid, mestring og læring. Vi bruker klasserommet, skolegården, skolens nærmiljø og byen som læringsarena. Hver dag har elevene en økt med fysisk aktivitet, og mange har svømmeopplæring.

Elever kan også delta på intensivkurs i norsk språk på Språksenteret eller Kuben vgs eller intensivkurs i svømming. Elever som ikke har bestått i matematikk eller naturfag på Vg1 yrkesfag, kan gå på eksamenskurs hos oss. Vi har også kurs for skolestartere på 13 utvalgte skoler som får forberede seg til sitt første skoleår på kurset “Bli skoleklar – med godt norsk språk i sekken”.

På kursene våre blir elevene kjent med barn og ungdom fra hele byen, og vi har engasjerte lærere som gleder seg til å jobbe på kurset. Vi gleder oss til å ta imot mange tusen elever til lærerike, morsomme og aktive sommerskolekurs i ukene 26, 27, 32 og 33.