Oppmøte og inndeling i grupper

Sommerskolens kurs varer i fem dager, mandag til fredag. Det er obligatorisk oppmøte hver dag hele kursuken.
Elevene må ha med pennal, to matpakker og drikkeflaske hver dag.

Elever som ikke møter første dag vil miste sin kursplass.

Du vil få praktisk informasjon om kurset fra leder ved kurslokasjonen rundt 1 uke før kursstart.

Før oppmøte må foresatte sende inn Digitalt skjema for informasjon og samtykke.

Oppmøtetid kurs for 1.-7. trinn:

Mandag kl 08.30 – 16:00
Tirsdag – fredag 09.00 – 16.00

Oppmøtetid kurs for 8.-10. trinn og vgs:

Mandag – fredag 10.00 – 15.00
Gratis frokost mellom kl 09.00 – 10.00.

Inndeling i grupper

Når flere enn 20-25 elever får plass på det samme kurset, deles de inn i flere kursgrupper. Du får informasjon om hvilke elever som skal gå i samme gruppe på kursstedet første kursdag. Det vil være elever fra forskjellige skoler og alderstrinn i gruppene, og det er fint å forberede barnet ditt på dette. Sommerskolen er en mulighet til å bli kjent med andre barn og få nye venner! Sommerskolen er et stort arrangement med svært mange kursgrupper. Administrasjon av gruppeønsker er svært krevende, så vi kan ikke imøtekomme alle individuelle ønsker.  Vi vurderer mange faktorer når vi setter sammen grupper og etterstreber å skape et godt sosialt miljø.