Påmelding til kurs med ledige plasser

Elever har friminutt.

Tirsdag 9.april kl. 09.00 åpner vi opp for direkte påmelding til ledige kursplasser og ventelister. Det er cirka 3600 ledige plasser som slippes, men vær rask – her er det førstemann til mølla! Det er også mulig å delta på kurs i flere uker. Du kan melde deg på frem til 7.juni kl. 16.00 for kurs i uke 26 og 27, og fram til 1. juli kl. 16.00 for kurs i uke 32 og 33.

Vi minner om at man kun kan ha én kursplass eller én plass på venteliste per uke. Dette betyr at du ikke kan stå på venteliste til et kurs i en uke hvor du allerede har kursplass og omvendt. Du må derfor melde deg av enten kursplassen eller ventelisteplassen i den aktuelle uken, for å kunne søke en annen kursplass eller ventelisteplass i samme uke. Avmeldingen må altså gjøres før ny påmelding for at påmeldingen skal gå igjennom.

Ventelisteplasser

Vi kan dessverre ikke svare på sannsynligheten for å rykke opp fra venteliste til kursplass, men sjansene øker jo høyere plassering du har på ventelisten. Du kan rykke opp fra venteliste til kursplass gjennom våren frem til 7. juni kl. 16.00 for kurs i uke 26 og 27 og 1 juli kl. 16.00 for kurs i uke 32 og 33. Hvis du rykker opp, vil du få en egen e-post og SMS fra oss. Hvis du er langt nede på ventelisten, anbefaler vi å se på de ledige kursplassene og melde deg på de alternativene isteden. Slik vil du kunne sikre deg en plass hos oss.