Alle kurs på Refstad skole i uke 26 flyttes til Teglverket skole

Alle kursene og elevene som skulle vært på Refstad skole i uke 26 (25. juni- 29. juni) flyttes til Teglverket skole. Våre ansatte vil være klare til å ta imot elevene i skolegården på Teglverket mandag fra kl. 08.30.

Skolen er nesten helt ny (åpnet til skolestart i 2015) og ligger rett ved t-banen på Hasle. Adressen er Grenseveien 60, 0579 Oslo. Vi gjør oppmerksomme på at Teglverket ikke har egne parkeringsplasser, så det vil ikke være mulig å parkere på skolen.

Torsdag fikk dere beskjed om at kursene våre på Refstad skole var flyttet til Sinsen skole. Grunnen var at det ble påvist en bygningsmessig svakhet i hovedbygningen på Refstad skole, og skolen måtte stenges med umiddelbar virkning.

Uheldigvis har det i natt vært vannlekkasje på Sinsen skole. Det betyr at vi likevel ikke kan flytte kursene fra Refstad skole til Sinsen skole, og kursene blir nå på Teglverket skole.

Her er oversikt over kursene som flyttes fra Refstad til Teglverket:

Refstad skole uke 26

Trinn

Kurstittel

1.-2.

Matematikk

Regndansen – matematikk med hiphop og streetdance

1.-2.

Sommerskolepatruljen

3.-4.

Naturfag

Det fantastiske mennesket – naturfag og kroppen

3.-4.

Norsk

Sommerredaksjonen – lag avis

5.-7.

Matematikk

Kodegjengen – matematikk og dataspill

5.-7.

Tryll med atomer

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med sommerskoleadministrasjonen på e-post sommerskolen@ude.oslo.kommune.no eller telefon 23 05 10 06.