Regler for tildeling av plasser

Ungdom på Sommerskolen Oslo

Sommerskolen Oslo har én ukes påmeldingsperiode i mars der du kan melde deg på inntil fem kurs. Etter påmeldingsperioden trekker vi lodd om plassene der du får én kursplass eller én plass på venteliste. Deretter kan du melde deg på restplasser og ventelister.

Tildeling av kursplasser

• Plassene tildeles ved loddtrekning etter påmeldingsperioden i mars (nøyaktig dato for påmelding 2019 kommer i januar).
  • Hver deltager får tildelt én kursplass eller én plass på venteliste. Påmeldere og kontaktpersoner får beskjed om hvilket kurs eleven har fått plass på eller står på venteliste for.
  • Etter at elevene har fått beskjed om resultatet av loddtrekningen åpner vi systemet på nytt slik at man kan melde eleven på restplasser og ventelister, og melde seg av kurs.
  • Det er mulig å ha én kursplass eller én plass på venteliste per uke.
  • Opprykk fra venteliste til kursplass kan skje helt frem til første kursdag.
  • Hvis du ikke vil ha en plass du har fått, må du huske å melde deg av så fort som mulig, slik at noen andre kan få plassen din.

Påmelding til andre kurs

Noen kurs har tilpasset målgruppe og egen påmelding.

• Intensiv norskopplæring for nyankomne elever.
  • Eksamenskurs i matematikk og naturfag Vg1 yrkesfag.
  • Intensivkurs i svømming for 4.–10. trinn.
  • Bli skoleklar – med godt norsk språk i sekken! Et kurs for skolestartere på utvalgte skoler.