Regler for tildeling av plasser

Ungdom på Sommerskolen Oslo

Sommerskolen Oslo har én ukes påmeldingsperiode, 13. til 19. mars, der du kan melde deg på inntil fem kurs. Tildeling av plasser skjer etter påmeldingsperioden. Vi trekker lodd om plassene og du får én kursplass eller én plass på venteliste.

Tildeling av kursplasser

• Plassene tildeles ved loddtrekning etter påmeldingsperioden 13.–19. mars.
  • Hver deltager får tildelt én kursplass eller én plass på venteliste. 2. april sender vi ut beskjed om hvilket kurs eleven har fått plass eller står på venteliste for.
  • 4. april åpner vi systemet på nytt slik at man kan melde eleven på restplasser og ventelister, og melde seg av kurs.
  • Det er mulig å ha én kursplass eller én plass på venteliste per uke.
  • Opprykk fra venteliste til kursplass kan skje helt frem til første kursdag.
  • Hvis du ikke vil ha en plass du har fått, må du huske å melde deg av så fort som mulig, slik at noen andre kan få plassen din.

Påmelding til andre kurs

Noen kurs har tilpasset målgruppe og egen påmelding.

• Intensiv norskopplæring for nyankomne elever.
  • Eksamenskurs i matematikk og naturfag Vg1 yrkesfag.
  • Intensivkurs i svømming for 4.–10. trinn.
  • Bli skoleklar – med godt norsk språk i sekken! Et kurs for skolestartere på utvalgte skoler.