Sommerskolen Oslo 2022

Vi er i full gang med planleggingen av Sommerskolen Oslo 2022. Hovedgjennomføringen for årets sommerskole (1.-7. trinn) er uke 25 og 26. Påmeldingsperioden er 28. mars – 8. april.

I år tilbyr vi 32 ulike kurs for 1-7.trinn på kurssteder over hele byen. Hele kurstilbudet publises på vår nettside i mars, og alle elever får en brosjyre med hjem i sekken.  Elever på ungdomstrinnet og i videregående skole kan også delta på kurs hos oss. Informasjon om dette kurstilbudet publiseres på sommerskolenoslo.no i begynnelsen av mai.

Hva er Sommerskolen Oslo?

Sommerskolen Oslo er et gratis tilbud for barn og unge bosatt i Oslo. Sommerskolen skal bidra til at elevene lærer noe nytt gjennom en lekpreget og praktisk tilnærming. Tilbudet skal fremme læringsglede, bidra til mestring og invitere elever på tvers av skoletilhørighet til å danne nye fellesskap. Som en naturlig del av kurset vil elevene også få mulighet til å oppleve bevegelsesglede gjennom varierte aktiviteter.

Klikk her for å legge til din egen tekst