Informasjon om kurs med svømming

28.02.2024

For deg som skal på kurs med svømming har vi samlet praktisk informasjon som kan være nyttig. I år er det kursene på 3. og 4. trinn som har svømming som del av kurset.

Oversikten over hvilke basseng vi bruker publiseres i løpet av april.

På disse kursene, vil elevene besøke svømmehallen hver dag. De har følge av lærer og assistent. Opplæringen varer i 45 minutter og i bassenget møter elevene dyktige svømmeinstruktører.

Målet for svømmeundervisningen er at elevene skal bli trygge i vann. Alle svømmeinstruktørene har instruktør- og livredningskompetanse. Elevenes ferdigheter kartlegges første dag og opplæringen tilrettelegges etter ferdighetsnivå.

Huskeliste

• Badetøy
  • Håndkle
  • Dusjsåpe
  • Badehette eller strikk
  • Vi anbefaler badesko/slippers

Intensiv svømming

Vi tilbyr egne svømmekurs for elever på 4.-10. trinn, som ikke har lært å svømme etter den obligatoriske svømmeopplæringen på skolen. Kursene varer i én uke, og elevene får 45 minutters svømmeopplæring hver dag.

Påmeldingen til intensiv svømming åpnes 9. april kl. 09.