Takk for i år

Årets sommerskole er vel gjennomført. Tusen takk til alle som har bidratt til felles opplevelser, mestring og læring i Sommerskolen Oslo. 

Gutt på Sommerskolen på Bjørndal

I år har vi arrangert sommerskole på 53 steder rundt omkring i byen. Årets sommerskole hadde 17 250 elevplasser fordelt på 648 kursgrupper. Kurstilbudet har bestått av 63 ulike kurs innenfor fagområder som språk, matte, naturfag, ikt og yrkesfag, gjerne i kombinasjon med film/foto, dans, programmering, journalistikk eller friluftsliv. Kurs med svømming er en populær del av Sommerskolens tilbud. I år benyttet vi 18 ulike bad og tilbød 4850 elevplasser hvor svømming var en del av kurset.  
 
Tusen takk til alle barn og unge som deltok på sommerskole og fylte kursrommene med nysgjerrighet, engasjement og kreativitet. Tusen takk til foresatte for et godt samarbeid i forkant av og underveis i gjennomføringsukene. Vi vil også takke våre nærmere 1000 ansatte, skoler og 25 samarbeidspartnere, som alle har bidratt med å skape et spennende og variert kursinnhold for våre elever. Takk for alle innspill og tilbakemeldinger. Vi ser frem til å evaluere og videreutvikle Sommerskolen 2023!